Referanser

«Er meget fornøyd med jobb utført på tak. D-blikk ble valgt på grunn av ryddig prisoverslag og punktlighet. Arbeidet ble fullørt raskt og effektivt. De løste uforutsette ting på en klok og ryddig måte med fin kommunikasjon. Veldig godt fornøyd. Anbefales.»

Linda

«Er godt fornøyd med service og arbeid. D-Blikk AS ga oss kjapp tilbakemelding, og kom tidlig på befaring. Oppdraget ble gjennomført bare noen dager etter vi la det ut på Finn. Godt håndarbeid. Er alt i alt veldig fornøyd!»

R. Langhelle

«Hyggelige og flinke fagfolk. Bra pris, rask respons, startet og avsluttet jobben som avtalt. Resultatet ble meget bra, de ryddet til og med fint opp etter seg (noe som ikke alltid er tilfelle med håndverkere).»

E. Steinnes

«Håndverker tok raskt kontakt og gav tilbud om å utføre oppdraget. Befaring allerede samme ettermiddag! Det ble raskt konkludert med hva som var feil, og denne ble umiddelbart fikset! Totalt sett ekstremt bra levert. Vi kan gi våre beste anbefalinger.»

C. Stensrud

«Er veldig fornøyd med D-Blikk og kan absolutt anbefales. Kjapp befaring, god pris, ryddig og flinke arbeidere.»

S. Vågen

«De kom til avtalt tid, jobbet raskt og effektivt og holdt det ryddig på arbeidsplassen. Etter en uke var gammelt tak fjernet og nytt tak ferdig. Prisen var helt grei. Kan trygt anbefales.»

W. Skarholm

«Hyggelige folk. Kom raskt på befaring, og gjorde jobben unna i en fei. Kjempefornøyd!»

Ø. Lona

«Godt fornøyd med utført arbeid. Leverte i henhold til avtale på tid og pris. Flinke voksne arbeidsfolk med imponerende tempo i arbeidet.»

J. Selstø

Kontakt oss

D-Blikk AS

Besøksadresse: Møllestykket 21,
5360 Kolltveit

E-post: arvid@d-blikk.no
Telefon: 930 09 569

Kontakt oss

Kontakt oss idag for å avtale gratis befaring og et uforpliktende prisoverslag. Fyll ut kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg!