Referanser

«Er meget fornøyd med jobb utført på tak. D-blikk ble valgt på grunn av ryddig prisoverslag og punktlighet. Arbeidet ble fullørt raskt og effektivt. De løste uforutsette ting på en klok og ryddig måte med fin kommunikasjon. Veldig godt fornøyd. Anbefales.»

Linda

Fornøgd kunde
«Er godt fornøyd med service og arbeid. D-Blikk AS ga oss kjapp tilbakemelding, og kom tidlig på befaring. Oppdraget ble gjennomført bare noen dager etter vi la det ut på Finn. Godt håndarbeid. Er alt i alt veldig fornøyd!»

R. Langhelle

Fornøgd kunde
«Hyggelige og flinke fagfolk. Bra pris, rask respons, startet og avsluttet jobben som avtalt. Resultatet ble meget bra, de ryddet til og med fint opp etter seg (noe som ikke alltid er tilfelle med håndverkere).»

E. Steinnes

Fornøgd kunde
«Håndverker tok raskt kontakt og gav tilbud om å utføre oppdraget. Befaring allerede samme ettermiddag! Det ble raskt konkludert med hva som var feil, og denne ble umiddelbart fikset! Totalt sett ekstremt bra levert. Vi kan gi våre beste anbefalinger.»

C. Stensrud

Fornøgd kunde
«Er veldig fornøyd med D-Blikk og kan absolutt anbefales. Kjapp befaring, god pris, ryddig og flinke arbeidere.»

S. Vågen

Fornøgd kunde
«De kom til avtalt tid, jobbet raskt og effektivt og holdt det ryddig på arbeidsplassen. Etter en uke var gammelt tak fjernet og nytt tak ferdig. Prisen var helt grei. Kan trygt anbefales.»

W. Skarholm

Fornøgd kunde
«Hyggelige folk. Kom raskt på befaring, og gjorde jobben unna i en fei. Kjempefornøyd!»

Ø. Lona

Fornøgd kunde
«Godt fornøyd med utført arbeid. Leverte i henhold til avtale på tid og pris. Flinke voksne arbeidsfolk med imponerende tempo i arbeidet.»

J. Selstø

Fornøgd kunde
© 2024 D-Blikk AS
Utvilket av: