Tjenester

Taktekking

D-Blikk AS utfører alt innen taktekking i Bergen og omegn. Legging av takstein, skifer, båndtekking, takrenner — Snakk med oss om behovene for ditt bygg. Blikkenslagere er eneste faggruppe som innehar formelt korrekt utdanning og kunnskap til å gjøre alt dette. Vil du ha en totalleverandør på ditt oppdrag, ta kontakt med oss i dag.

Snøfanger og taksikring

Snø- og isras fra hustak forårsaker personskader og materialskader hver eneste vinter. Der hvor det vurderes å være fare for ras skal snøfangere monteres — Byggeforskriften og granneloven skal inneha bestemmelser om dette. Behov for snøfangere avhenger hovedsakelig av snøforhold, form på hustak og hva slags type taktekking som er gjort.

D-Blikk AS leverer og monterer snøfangere til alle typer bygg. Vi leverer også andre typer taksikring, herunder takstiger og takbroer. Med denne typen sikring er det lettere for feiere og andre å ferdes trygt på taket.

Produksjon av pipebeslag

D-Blikk AS produserer og monterer alle typer beslag i Bergen og omegn, for eksempel pipebeslag. Å få montert pipebeslag er en stor fordel fremfor vanlig pusset skorstein med tanke på vedlikehold. Der man jevnlig, helst årlig, må holde den pussede skorsteinen vedlike, slipper man dette med et pipebeslag. Et pipebeslag er spesiallaget til hver pipe, og er derfor ikke en bestillingsvare. Nøyaktige mål er viktig, og vi sørger for oppmåling, produksjon og montering.

Skorsteinshetter og takhetter

Er skorsteinshetten din ødelagt eller forsvunnet med uværet? D-Blikk AS utfører produksjon og montering av skorsteinshetter og takhetter på alle typer bygg.

Fasadearbeid

En bygnings fasade må velges med omhu — Her skal funksjonelle krav møte estetiske preferanser. D-Blikk AS har bred erfaring og kompetanse innen fasadearbeid. Vi ser frem til å hjelpe deg finne en fasadeløsning spesialtilpasset for ditt bygg!

Fasader i metall

Dersom du er ute etter å gi ditt bygg et moderne og stilrent utseende, er fasadekledning av metallplater et sikkert valg. Fasadepanelene er robuste, har lang levetid og kan lett repareres eller byttes. Leveres i ulike materialer, farger og dimensjoner.

Skivetekking

Skivetekking er en teknikk hvor metallplater benyttes som fasadeoverflate. Denne typen overflate krever svært lite vedlikehold, og gir et tidløst og svært ryddig estetisk uttrykk. Metallplater for denne typen tekking finnes i mange ulike materialer; de mest utbredte variantene er av aluminium, kobber, stål eller sink.

Fasadekassetter

Fasadekassetter kan lages i mange forskjellige materialer og farger, og slik tilpasses hver enkelt bygnings estetiske og funksjonelle behov. Kassettene tåler selv de mest krevende værforhold og er nærmest vedlikeholdsfrie.

Båndtekking

Båndtekking foretrekkes ofte for sin store fleksibilitet. Materialet som benyttes—f.eks. aluminium, kobber, stål eller sink—kan enkelt bearbeides og formes til å passe de fleste typer takutforming. I tillegg oppnår man helt tette skjøter med dobbel fals.

Altankassetter

Drypper det vann fra din altan ned på altanen i underetasjen? For å forhindre denne typen lekkasje monterer vi altankassetter. Kassettene kan monteres på de fleste typer altaner — Inviter oss på en uforpliktende befaring, så finner vi den optimale typen kassett for din altan.

Ventilasjon

D-Blikk AS installerer og reparerer ventilasjonsanlegg

God ventilasjon er en forutsetning for godt inneklima. Luftkvaliteten i hjemmet og på arbeidsplassen spiller en viktig rolle både når det gjelder helse, trivsel og konsentrasjon.

Skal du installere av ventilasjonanlegg i et nybygg, eller har du et gammelt anlegg som er klart for utskifting? D-Blikk AS utfører montering av alle typer ventilasjonsanlegg i Bergen og omegn — Fra små leiligheter til store næringsbygg.

Kontakt oss

D-Blikk AS

Besøksadresse: Møllestykket 21,
5360 Kolltveit

E-post: arvid@d-blikk.no
Telefon: 930 09 569

Kontakt oss

Kontakt oss idag for å avtale gratis befaring og et uforpliktende prisoverslag. Fyll ut kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg!